Ambachtelijke Beklederij

Beklederij Maas en Waal is specialist in het bekleden van o.a boten, campers, zadels en auto’s en hoofdboards. Met meer dan 25 jaar ervaring mag beklederij Maas en waal zich een echte specialist noemen.

Beklederij Maas en Waal is onderdeel van Fancy-Cars wat in 1986 werd opgericht. Als specialist in het repareren en vernieuwen van cabrioletkappen en het plaatsen van windschermen op cabrio’s.

Sindsdien heeft Fancy-Cars zijn specialisatie verder uitgebreid naar allerlei soorten bekledingen van voer- en vaartuigen. Beklederij Maas en Waal kan u volledig van dienst zijn voor alle type bekleding.

Heeft u na het lezen van de website vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons.

Wij helpen u graag verder!

Autostoel bekleden door Beklederij Maas en Waal

Een fraai interieur maakt je auto helemaal af. Als hij echter al wat ouder is, is de kans groot dat de bekleding versleten is geraakt. Kom dan snel langs Beklederij Maas en Waal, want wij zetten ons graag in om je autostoelen prachtig opnieuw te bekleden. Natuurlijk kun je hierbij altijd kiezen uit diverse materialen, waaronder prachtige stoffen en schitterend leer. Vanzelfsprekend hebben we altijd veel kleuren op voorraad. Zo kunnen we je autostoel bekleden met een variant die perfect bij de rest van de auto past. Bij Beklederij Maas en Waal hebben we een grote ervaring met het opnieuw bekleden van onder meer autostoelen, wat we altijd op een ambachtelijke wijze doen.

Het interieur van je boot volledig vernieuwen

Je kunt ook bij ons terecht wanneer je het interieur van je boot opnieuw wilt laten bekleden. In dit proces maken we gebruik van de meest stevige en weersbestendige materialen. Zo kan je nieuwe boot bekleding zelf de meest woeste vaartochten aan, zonder te beschadigen. Het maakt overigens niet uit of je beschikt over een zeilboot, motorboot, speedboot of nog weer een andere type boot. Beklederij Maas en Waal zet zich altijd 100% in om het perfecte eindresultaat te verkrijgen. Laat nu opnieuw je boot interieur bekleden en maak hem alvast helemaal klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Maak snel een afspraak via onze website en bespreek je wensen met één van onze vakkundige medewerkers.

Volledige vernieuwen van camper- en caravanbekleding

Beklederij Maas en Waal is een expert als het gaat om autostoel bekleden, maar wist je dat we ook je camper of caravan bekleden kunnen? Dit is onder meer een ideale keuze als je een oudere camper of caravan hebt aangeschaft, maar het dessin van bijvoorbeeld de gordijnen en kussens je niet aanspreekt. Ook wanneer je bestaande bekleding gescheurd is of nogal dun geworden is, gaan we graag aan de slag met je camper of caravan bekleden. Je kunt bij ons kiezen tussen stoffen in vele kleuren, dessins en uitvoeringen. Wil je zien wat er zoal mogelijk is? Maak dan gelijk een afspraak of kom even bij ons langs. We geven je graag een goed advies omtrent de nieuwe bekleding van je caravan of camper.

Buddyseats bekleden

Is de buddyseat van je motor, brommer of scooter niet meer zo mooi of vind je het huidige ontwerp gewoon niet veel aan? Laat dan opnieuw je buddyseats bekleden door Beklederij Maas en Waal. Je kunt kiezen uit diverse topkwaliteit materialen, zoals kunststof, leer en kunstleer in vrijwel alle denkbare kleuren. Ook kunnen we de schuimvulling in de buddyseat aanpassen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een eigen logo of merkteken in de buddyseat te laten borduren, zodat hij helemaal gepersonaliseerd is. Natuurlijk ben je bij al onze bekledingsopties voor je buddyseat verzekerd van een goede bestendigheid tegen zonlicht en regen. Direct de mogelijkheden bespreken van je buddyseats bekleden? We horen graag van je!


Vraag vrijblijvend meer informatie aan!