Zeilmakerij

Heeft u een nieuw zeil nodig ter bescherming van uw boot of is uw oude zeil aan vervanging toe? Beklederij Maas en Waal adviseert u graag bij het maken van de juiste keuzes. Onze zeilmakerij ligt vlakbij de stad Den Bosch.

Uw boot ligt het gehele seizoen in het water en is onderhevig aan verschillende weersomstandigheden zoals regen en zon. Om uw boot goed te beschermen is het daarom belangrijk dat u uw boot voorziet van een goed afdekzeil. Het afdekzeil van uw boot dient van een stevig materiaal te zijn, wat om kan gaan met de verschillende weersomstandigheden. Het afdekzeil van uw boot dient ook voor het opvangen van regenwater, en dient daarom ook niet te mogen scheuren. Beklederij Maas en Waal maakt uw zeil volledig op maat, zodat u het zeil precies past op uw boot. Naast het maken van een zeil voor uw boot bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Vervangen van ritssluitingen
  • Vervangen van acrylruiten
  • Overkappingen  voor uw boot
  • Zonneschermen voor uw boot

Ook bieden wij de mogelijkheid uw afdekzeil te repareren. Voor meer informatie over onze zeilmakerij en betreft prijzen neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!  

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!