Bootstoffering

Bootstoffering is één van onze specialiteiten. Wilt u het interieur van uw boot opnieuw laten bekleden? Beklederij Maas en Waal helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw bootstoffering.

Het materiaal voor bootbekleding is erg belangrijk omdat de bootbekleding bestand dient te zijn voor invloeden van buitenaf. Zon en water zijn weersinvloeden die een sterker effect hebben dan bijvoorbeeld zure regen op uw auto. Om uw bootbekleding goed te beschermen is het belangrijk om bij de bootstoffering met de juiste materialen te werken. Vele materialen zijn mogelijk bij het bekleden van uw boot. Beklederij Maas en Waal geeft u een passend advies zodat uw bootbekleding optimaal beschermd blijft wanneer u gaat varen. Materialen die geschikt zijn voor de bootstoffering van de kussens van uw boot:

  • Kunststof
  • Kunstleer (Skai, Vinyl en PU)
  • Textiel
  • Leer (voor de binnenbekleding)

boot bekleden

Elk materiaal beschikt over specifieke eigenschappen. Wanneer u een afspraak maakt bekijken we gezamenlijk welke materialen het meest geschikt zijn voor uw persoonlijk wensen. Bij het bekleden van uw boot bieden wij ook de volgende mogelijkheden:

  • Vervangen van het schuim
  • Vervangen van ritssluitingen

Wilt u na het lezen van onze website meer informatie, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Het interieur van je boot opnieuw laten bekleden

Een boot is een ideaal recreatievoertuig, omdat je aan boord nog die echte vrijheid ervaart en tevens omdat je hem onder bijna alle weersomstandigheden kunt gebruiken. De invloeden van het weer, zoals fel zonlicht en opspattend water, kunnen je boor interieur echter flink aantasten. Na een tijd van intensief gebruik is het dan ook tijd voor opnieuw het interieur bekleden. Is dit ook van toepassing op jouw eigen speedboot, zeilboot, motorboot of andersoortige boot? Zet dan direct koers naar Beklederij Maas en Waal! We zijn het adres bij uitstek voor het hernieuwen van je boot interieur op precies die wijze die je wenst. Naast het aanbrengen van nieuwe stoffering kunnen we ook de ritssluitingen van de kussens of de schuimvulling van de kussens opvullen. De tarieven die we hiervoor hanteren zijn altijd betaalbaar. Wil je ook je boot interieur bekleden? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de diverse opties.

Tal van soorten boot bekleding

Wil je het interieur van je boot laten hernieuwen? Dan ben je bij Beklederij Maas en Waal op de juiste plaats aangemeerd! Vanzelfsprekend kun je hierbij uit allerlei materialen kiezen. Een veel gekozen optie is het boor interieur vervangen met prachtig nieuw leer of kunstleer (skai, PU en vinyl). Dit is verkrijgbaar in diverse fraaie kleuren en uitvoeringen, waarbij het uiteraard mogelijk is om meerdere kleuren met elkaar te combineren. Ook kun je ervoor kiezen om de randen van de nieuwe boot bekleding van een accentkleur te voorzien. Daarnaast kun je ook kiezen voor een nieuw boor interieur van textiel of kunststof. Dit is eveneens verkrijgbaar in een ruim scala aan uitvoeringen. We komen graag met je in contact om te horen voor welke boot bekleding jij kiest! Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan nemen we natuurlijk met plezier de vele mogelijkheden met je door! Hiervoor kun je direct een afspraak inplannen of gewoon even langskomen.

Boot bekleding geheel op maat

Beklederij Maas en Waal is de specialist als het gaat om het opnieuw bekleden van je boot. Voor het beste resultaat wordt iedere boot bekleding geheel op maat gemaakt voor specifiek jouw boot. Het gaat er namelijk niet alleen om dat je nieuwe bekleding er mooi uitziet, maar natuurlijk ook dat je er comfortabel op kunt zitten of liggen. We kunnen de stoelen en kussens van je boot dan ook voorzien van bekleding met een hardheid die past bij jouw wensen. Zo kun je voor een relatief zachte vulling waar je lekker in wegzakt, maar ook voor een stevige schuimvulling waar je goed stabiel op blijft zitten. Jouw persoonlijke voorkeuren en wensen zijn altijd leidend. Kom dus snel een keer langs en test een aantal hardheden op onze locatie. Op deze manier vind je de perfecte nieuwe boot bekleding voor jouw plezierjacht of motorboot.

Kiezen voor het vakmanschap van Beklederij Maas en Waal

Door te kiezen voor je boot interieur vernieuwen door Beklederij Maas en Waal ben je verzekerd van prachtig ogende nieuwe bekleding die weer jaren meegaat. Bij het herstellen van het interieur van je boot maken we namelijk uitsluitend gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit. Onze werkwijze gaat uit van puur vakmanschap en een jarenlange ervaring met interieur bekleden bij boten van klein tot groot. Kun je niet langer wachten om te ondervinden wat we voor jou kunnen betekenen? Ga dan snel voor anker bij Beklederij Maas en Waal en laat ons je boot op een sublieme wijze opnieuw stofferen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!