Beklederij Maas en Waal is onder andere gespecialiseerd in caravankussens bekleden. Vaak zijn verouderde kussens uit uw caravan nog gemakkelijk te repareren, of met andere woorden te her-bekleden. Bij Beklederij Maas en Waal is het bekleden voor alle mogelijke caravankussens mogelijk. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Camper- en Caravan-bekleding

Wilt u het interieur van uw camper of caravan vernieuwen? Beklederij Maas en Waal helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Bij het bekleden van uw camper of caravan is het kiezen van het juiste materiaal van belang. Kies voor stevige stoffen zodat slijtage voorkomen kan worden. Ook is het mogelijk om uw camper of caravan te bekleden met leer. Verschillende mogelijkheden voor het bekleden van uw camper of caravan:

 • Leer
 • Kunstleer
 • Kunststof
 • Textiel

Het vernieuwen van uw camper of caravanbekleding kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen alleen de buitenstof te vervangen, wanneer er slijtage of scheuren in uw huidige bekleding zit. Daarnaast bieden wij ook de volgende opties: 

 • Vervangen van het schuim in de kussens
 • Vervangen van ritssluitingen
 • Wandbekleding

Kussens voor uw camper of caravan kunnen al bekleed worden vanaf  €30,00 per kussen zonder stof, inclusief nieuwe ritsluiting. Wilt u na het lezen van onze website meer informatie over caravan kussens bekleden of camper bekleding, neem gerust contact met ons wij helpen u graag verder!

Voorbeelden

2 reacties

Linda · 27 maart 2018 op 11:52

Wat kost het bij u om twee isri cabine stoelen van onze camper te bekleden?

Mvg linda

  mitch · 25 mei 2018 op 18:41

  goededag,

  helaas zie ik u bericht nu pas omdat het via de site was gegaan,
  als u nog een prijs wilt weten graag mailen naar info@beklederijmaasenwaal.nl

  gr mitch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.