Cabriokap VW Beetle vervangen

Bent u op zoek naar een nieuwe cabrioletkap VW Beetle? Wij helpen u graag bij Beklederij Maas en Waal.

Wanneer moet ik mijn cabriokap Volkswagen Beetle vervangen?

Afhankelijk van de leeftijd van uw cabrioletkap VW Beetle en de aanwezigheid van verouderende factoren, moet de kap meestal na 6 tot 14 jaar worden vernieuwd. Weersinvloeden zoals regen- en zononuren hebben bijvoorbeeld veel invloed op de veroudering van uw kap. Sowieso krimpt de kap gedurende de jaren, waardoor delen minder goed op elkaar aan kunnen sluiten of er kleine scheurtjes in het materiaal ontstaan. Hierdoor kan de cabriokap VW Beetle gaan lekken, waardoor schade aan uw interieur kan optreden.

Schade aan uw cabriokap VW Beetle

Behalve door ouderdomsslijtage, kan het ook zijn dat uw kap gerepareerd of vervangen moet worden omdat hij is beschadigd. Hierdoor wordt uw cabriokap VW Beetle weer helemaal waterdicht. Ook onderdelen van de kap zoals de isolatie binnenin die kan gaan rotten door lekkages, of de rubbers die kunnen vervormen of uitdrogen, kunnen dan moeten worden vervangen. Een kapreparatie is hierdoor vrij arbeidsintensief, onder meer omdat de kap volledig gedemonteerd moet worden. Daarnaast zult u kleurverschil zien tussen de stof van de oorspronkelijke kap en het gerepareerde deel, omdat de kap zelf waarschijnlijk al wat is verkleurd door weersinvloeden. Een reparatie is hierdoor niet mogelijk. Het is dus mooier en voordeliger om uw kap volledig te vervangen, dan om een arbeidsintensieve en dus dure reparatie te laten uitvoeren.

Welke cabrioletkap VW Beetle kies ik?

Het is belangrijk om het juiste materiaal te kiezen voor uw kap, omdat de kap stevig moet zijn. Hij moet immers jarenlang de invloeden van regen en de zon kunnen weerstaan. Wij kunnen bij Beklederij Maas en Waal zowel PVC- als Sonnenland cabriokappen aan u leveren. Dit zijn beide stevige kappen, die verschillende voordelen hebben. Onze Sonnenland kappen zijn het meest luxe en duurzaam, waardoor ze lang mee gaan. Onze PVC kappen zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor voordeliger, maar toch stevig. De PVC kappen gaan minder lang mee dan onze Sonnenland kappen, en moeten dus eerder worden vervangen. Uiteraard kunnen wij u bij Beklederij Maas en Waal ook over de materiaalkeuze voor uw kap adviseren.

Beklederij Maas en Waal

Bent u op zoek naar een nieuwe cabriokap Volkswagen Beetle of wilt u advies hierover? Kijk eens verder op onze website naar de foto’s van cabriokappen die wij hebben vervangen. Voor vragen kunt u altijd bellen of e-mailen. Wij zien u graag bij Beklederij Maas en Waal.

info@beklederijmaasenwaal.nl