Beklederij Heerewaarden

Beklederij Heerewaarden

Beklederij Maas en Waal verzorgd uw autobekleding en bootbekleding in de regio. Het uitkiezen van de bekleding van uw auto of boot is zeer specifiek. Beklederij Maas en Waal heeft een ruime keuze in materialen in zowel stoffen als leer en vele verschillende kleuren.

Bootbekleding Heerewaarden

Uw boot is u lief en u bent er in de zomer heerlijk mee gaan varen. Door het water en de zon verkleurd de bekleding van uw boot. Scheurtjes zullen ook sneller ontstaat waardoor het een keer aan vernieuwing toe is.

Bij Beklederij Maas en Waal helpen wij u met het kiezen van de juiste materialen en stemmen we samen met u de kleuren van uw bootbekleding af.
Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag betreft uw autobekleding of bootbekleding!

Autobekleding Heerewaarden

Uw auto is u lief en u bent er al die jaren heel zuinig op geweest? De autobekleding heeft zijn beste tijd gehad, er is slijtage ontstaan. In dit geval kan Beklederij Maas en Waal uw autobekleding volledig voor u vernieuwen. Uw interieur zal er weer als nieuw uitzien!

U bekleding heeft nog geen slijtage maar u had bij uw nieuwe auto toch liever een andere kleur? Of toch liever leer in plaats van stof?
Ook dan kan Beklederij Maas en Waal u helpen. Samen met u kiezen we het materiaal en de kleuren uit waarmee we het interieur van uw auto gaan vervangen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder