Golf cabriodak vervangen

Gepubliceerd door mitch op

Volkswagen Golf cabrio: vakkundig je dak laten vervangen

Ben je de trotse bezitter van een mooie Volksawagen Golf cabrio, dan zorg je natuurlijk goed voor je auto. Regelmatig poets je hem en zodra het weer het toelaat, zet je de kap open om te gaan toeren. Na een tijd kan het echter gebeuren dat de kap van je cabrio er niet meer zo netjes uitziet of zelfs dat hij niet meer volledig sluit. Dan is het de hoogste tijd om een bezoekje te brengen aan Beklederij Maas en Waal. Hier gaat ons gespecialiseerde en ervaren team aan het werk om de kap van jouw Volksawagen Golf cabrio te vernieuwen. Dit doen we altijd met veel zorg en aandacht voor jouw schitterende auto en natuurlijk gebruiken we hierbij nieuwe cabriokappen van de beste kwaliteit.

Waarom kiezen voor je cabriodak vervangen?

In tegenstelling tot de metalen carrosserie van je prachtige Volkswagen Golf heeft de cabriokap net iets meer te lijden. Juist omdat de kap heel flexibel moet zijn, kan hij te maken krijgen met scheurtjes of andere sporen van slijtage. Daarnaast hebben de invloeden van het weer (vooral heftige regenbuien en fel zonlicht) hun weerslag op je cabriodak. Met het verstrijken van de jaren treedt er bovendien een heel lichte krimp van het materiaal op. In het begin merk je hier nog niet zoveel van, maar na verloop van tijd zal je zien dat je Volkswagen Golf cabrio kap niet meer goed in- en uitklapt. Hierdoor kan bij een volgende regenbui het water zo in je auto sijpelen en zorgen voor aardig wat schade.

Cabriodak vervangen: wat zijn de opties?

Laat je de cabriokap van je Volkswagen Golf laat vervangen door Beklederij Maas en Waal, dan mag je rekenen op de beste behandeling van je auto. We weten dat jij je auto niets dan het beste gunt en daarom plaatsen we uitsluitend nieuwe cabriokappen van de allerhoogste kwaliteit. Op deze manier ben je er zeker van dat je cabriokap 100% goed sluit en dat hij goed bestand is tegen zowel felle zonnestralen als ferme regenbuien. Je kunt bij ons kiezen uit cabriokappen van het bekende merk Sonnenland en PVC cabriokappen. De Sonnenland cabriokap is een uitermate luxe variant, die ook wordt gebruikt door onder andere Mercedes Benz, Porsche en Audi. Hij gaat zeer lang mee en is dus een echte aanrader. De PVC cabriokappen zijn in de aanschaf een stukje voordeliger, maar daar staat tegenover dat ze wel wat minder lang meegaan dan bijvoorbeeld een Sonnenland cabriodak. Natuurlijk geven we je graag een goed advies dat precies past bij jouw auto, je voorkeuren en je budget.

Beklederij Maas en Waal: expert in cabriodak vervangen

Ben je benieuwd wat Beklederij Maas en Waal kan betekenen voor jouw Volkswagen Golf cabrio? Neem dan snel contact met ons op of kom langs. Samen bekijken we de mogelijkheden en vervolgens gaan onze vakmensen aan de slag met jouw cabriodak vervangen. Naar boven


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder